Sälja bil Stockholm

RING OSS - 08-124 004 08

Sälja bil

Sälja bil Stockholm med Haninge Bilpark

Vill du sälja din bil i Stockholm? Då hjälper vi dig som vill sälja din bil.

Våra kunder är mycket nöjda med våra försäljningstjänster. Enligt Reco får vi 4,7 av 5 möjliga och fina omdömen får man inte, om man inte är en rättvis bilförsäljare och det är precis vad vi är.

Därför är våra kunder nöjda

Vi har inga dolda avgifter när vi värderar din bil. Det gör vi kostnadsfritt åt dig och du blir inte tvungen att sälja din bil när vi värderar den åt dig. Men vi gör det gärna om du önskar att sälja din bil.

Av oss får du många kringtjänster när du vill sälja din bil i Stockholm. Du får korrekt värdering av din bil. Skulle du ha en mycket gammal eller till och med en trasig bil, köper vi gärna de delarna på din bil som går bra att sälja.

Hos oss, tar vi fram historiken av din bil. Med hjälp av chassinummer får vi fram allt som har hänt den. Förhoppningsvis har bilen inte varit med om någon trafikolycka, men om den har varit det, gör det ingenting. Om bilen har varit på en auktoriserad bilverkstad som har återställt och reparerat bilen med nya bildelar får den ändå ett bra andrahandsvärde.

När du vill sälja bil i Stockholm

Dessa bilar ligger på topp 5

Vissa bilar har ett bättre andrahandsvärde än andra och allt sådant beror på tillverkningen av ny bil. Fabrikören måste använda endast hållbara material med hög kvalitet för att bilen ska få ett högt andrahandsvärde och det är inte alla bilfabrikörer som gör det. Bland dem ligger dessa bilar bäst till:

  1. Volvo
  2. Volkswagen
  3. Toyota
  4. Ford
  5. Saab

En del av det höga andrahandsvärdet ligger ju också i, vad kunderna själva önskar köpa i andra hand. Dessa topp 5 bilarna är populära eftersom kunderna gärna köper just dessa bilmärken. De är populära helt enkelt.

Kontakta oss när du vill sälja din bil i Stockholm!

Vi hjälper dig sälja bil i Stockholm

Haninge Bilpark AB


Vendelsövägen 53
136 44 Handen

08-124 004 08

[javascript protected email address]

556866-8932


Sälja bil

Korrekt värdering

Recos referenser


logo-image

Om Oss

Med oss slipper du ta hand om försäljningen av din bil. Vi köper och värderar den åt dig!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Haninge Bilpark AB

Org nr: 556866-8932
Vendelsövägen 53
136 44 Handen
Tel: 08-124 004 08

Hitta hit