Sälja bil Stockholm

RING OSS - 08-124 004 08

Korrekt värdering

Av oss får du en korrekt värdering när du ska sälja bil i Stockholm.

När du väl har bestämt dig för att sälja din bil i Stockholm, är det bäst att du tar kontakt med oss. Vi kan bestämma dag och tid när du vill komma till oss för en värdering av din bil som du vill sälja i Stockholm.

Få korrekt värdering av din bil

Vi har inte värdering på nätet. Detta eftersom vi behöver titta på bilen för att kunna ge dig en korrekt värdering av din bil som du vill sälja. En dator som tar fram ett pris på en bils andrahandsvärde, kan inte göra samma bedömning av en bil som vi, som är erfarna bedömare av en bils andrahandsvärde.

Den bästa bedömning och värdering som du kan få, är den som du får av en erfaren bilmekaniker. Vi är alla utbildade bilmekaniker och kan titta i motorn, på chassit, på bromsar och även tar fram historiken av din bil. Då ser vi vad som har hänt bilen; har den varit med om en olycka? Har du dessutom dokumenterat alla gånger som den har varit på bilverkstad, är även sådan information värdefull för att du ska få rätt pris för den bil som du vill sälja.

Vi köper trasig bil

Är din bil trasig eller är den defekt på något sätt? Det är inga problem! Vi kan köpa bildelar av dig. Vill du få en snabb affär? Vill du slippa prutande kunder? Hos oss får du en korrekt värdering av din bil och ett pris för din bil, som både vi och du blir nöjd med. Kom med din bil för en korrekt värdering av oss.

Anlita oss för en korrekt värdering när du vill sälja din bil i Stockholm!

Haninge Bilpark ger dig en korrekt värdering när du ska sälja bil i Stockholm.

Haninge Bilpark AB


Vendelsövägen 53
136 44 Handen

08-124 004 08

[javascript protected email address]

556866-8932


Sälja bil

Korrekt värdering

Recos referenser


logo-image

Om Oss

Med oss slipper du ta hand om försäljningen av din bil. Vi köper och värderar den åt dig!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Haninge Bilpark AB

Org nr: 556866-8932
Vendelsövägen 53
136 44 Handen
Tel: 08-124 004 08

Hitta hit